Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012458

Gelderland 0601 fauteuil

De Gelderland 601 Meneer Oberman fauteuil is een eerbetoon aan de oprichter van Gelderland. Het kenmerkende glanzende chromen buisframe benadrukt het retro design. Door zijn aantrekkelijke vormgeving past 601 thuis in klassieke én moderne interieurs.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.655
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gelderland 601 Meneer Oberman fauteuil is een eerbetoon aan de oprichter van Gelderland. Een juweeltje dat een nieuw jasje heeft gekregen. Over zowel het frame als over de zitting is opnieuw nagedacht. Hierdoor is een retro, maar ook modern fauteuil gecreëerd. Het kenmerkende glanzende chromen buisframe benadrukt het retro design. Doordat hij zo aantrekkelijke is vormgegeven past 601 thuis in klassieke én moderne interieurs. De kussens zijn voorzien van een nonchalante stoffering en is bekleed in de ledersoort Verve 2624. Ook zijn ze gevuld met 70% veren en 30% koudschuim. Hierdoor ervaart u een ultiem zitcomfort om uren te kunnen relaxen. Ook is het frame bespannen met tuinleren banden in naturel.


Design: Jan des Bouvrie

Gelderland 0601 fauteuil samengevat:

  • Een eerbetoon aan Meneer Oberman
  • Uitvoering: ledersoort Verve 2624
  • Frame: glanzend chroom, bespannen met naturel tuigleren banden
  • Afmetingen: 69cm x 112cm

Over Gelderland

Een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1935. Aangetrokken door Scandinavisch design werd al snel een keuze gemaakt voor de moderne, strakke vormgeving. Tevens werd de basis gelegd voor het principe dat nog altijd leidend is; duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen ambachtelijk vervaardigd in Nederland.

 
CloseClose

Uw aanvraag