Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LGEL0009

Gelderland 6511 bank

De 6511 van Gelderland is een bankenserie met een strak en eenvoudig ontwerp. De serie bestaat uit diverse elementen die u naar wens kunt samenstellen en daarmee passend kunt maken voor uw interieur.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.945
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De 6511 van Gelderland is een bankenserie met een strak en eenvoudig ontwerp. De serie bestaat uit diverse elementen die u naar wens kunt samenstellen en daarmee passend kunt maken voor uw interieur. Zo is de Gelderland 6511 leverbaar als fauteuil, bank en chaise longue, waarbij u kunt kiezen voor een brede of een smalle arm. Voor het frame heeft u keuze uit matchroom, glanzend chroom en beuken.

Designer: Jan des Bouvrie

Gelderland 6511 bank samengevat:

  • Leverbaar als fauteuil met brede of smalle arm, bank zonder armen, bank in verschillende afmetingen, bank met arm in verschillende afmetingen, hoekelement, chaise longue (ook XL), poef en armblad
  • Frame in matchroom, glanzend chroom of beuken

Over Gelderland

Een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1935. Aangetrokken door Scandinavisch design werd al snel een keuze gemaakt voor de moderne, strakke vormgeving. Tevens werd de basis gelegd voor het principe dat nog altijd leidend is; duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen ambachtelijk vervaardigd in Nederland.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!