Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807258

Gelderland 6907 pouf

Verkocht

De Gelderland 6907 pouf is de soft versie van het model 6900. Dit design is voorzien van een zacht ‘dekje’. Hij is minder strak bekleed en lekker formeel. Ook oogt hij heel uitnodigend door zijn zachte zitcomfort en nonchalantere uitstraling.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gelderland 6907 pouf is de soft versie van het model 6900. Dit design is voorzien van een zacht ‘dekje’. Hij is minder strak bekleed en lekker formeel. Ook oogt hij heel uitnodigend door zijn zachte zitcomfort en nonchalantere uitstraling. Het heerlijke zitcomfort heeft hij onder andere te danken aan zijn hoogwaardige koudschuim opvulling. Daarover heen zit een carré gestikt dek. Die is gevuld met een mengsel van comforel en polyether staafjes. Kortom: een heerlijk zitcomfort wordt gegarandeerd. Daarnaast is 6907 ook onderhoudsvriendelijk. Zo is bijvoorbeeld de bekleding afneembaar waardoor deze makkelijk schoon te maken is. Hij is bekleed in de stofsoort Rime 781. Hij staat op zwarte kunststof pootjes.


Design: Scholten & Baijings

Gelderland 6907 pouf samengevat:

  • Een zacht ‘dekje’
  • Uitvoering: stofsoort Rime 781
  • Onderstel: kunststof zwart

Over Gelderland

Een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1935. Aangetrokken door Scandinavisch design werd al snel een keuze gemaakt voor de moderne, strakke vormgeving. Tevens werd de basis gelegd voor het principe dat nog altijd leidend is; duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen ambachtelijk vervaardigd in Nederland.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!