Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002527

Gelderland 7950 3-zits bank

Verkocht

De Gelderland 7950 Allure is ontworpen ter ere van de 50-jarige samenwerking tussen Jan des Bouvrie en Gelderland. Allure draait om karakter, gemoedelijkheid, flexibiliteit en beleving.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Gelderland 7950 Allure is ontworpen ter ere van de 50-jarige samenwerking tussen Jan des Bouvrie en Gelderland. In 1969 tekende hij bovendien zijn eerste ontwerp voor Gelderland. Die gouden samenwerking wordt bekroont en daarnaast ook voortgezet met de splinternieuwe bank Allure. Hij heeft een eigentijdse charme. Allure draait om karakter, gemoedelijkheid, flexibiliteit en beleving. De zitting en rugleuning zijn daarom opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. Dit bevorderd immers het zitcomfort aanzienlijk. Een extra detail is toegevoegd aan de zitting. Deze heeft namelijk een grafisch dessin wat hem ook iets spannender maakt. Allure is bekleed in de stofsoort Alma 66. In deze knallende kleur veranderd hij zoals gezegd in een blinkende eyecatcher. Het onderstel is uitgevoerd in zwarte structuurlak.


Design: Jan des Bouvrie

Gelderland 7950 3-zits bank samengevat:

  • Ter ere van de 50-jarige samenwerking tussen Jan des Bouvrie en Gelderland
  • Uitvoering: stofsoort Alma 66
  • Frame: zwarte structuurlak
  • Afmetingen: 228cm x 86cm

Over Gelderland

Een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1935. Aangetrokken door Scandinavisch design werd al snel een keuze gemaakt voor de moderne, strakke vormgeving. Tevens werd de basis gelegd voor het principe dat nog altijd leidend is; duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen ambachtelijk vervaardigd in Nederland.

 
CloseClose

Uw aanvraag