Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Deel 3 Bezoek meubelbeurs IMM cologne 2019

Deel 3 Bezoek meubelbeurs IMM cologne 2019

Deel 3 Bezoek meubelbeurs IMM cologne 2019

In het laatste deel van deze 3-delige serie kijken we terug op het bezoek aan de meubelbeurs IMM Cologne (Keulen). De beurs heeft van 14 tot 20 januari 2019 de trend voor de komende seizoenen gezet in de woonwereld. Bij dit jaarlijks terugkerend evenement presenteren meer dan 1300 meubelmerken van over de hele wereld hun nieuwe collectie. Hieronder bevinden zich een groot aantal Nederlandse meubelmerken die we hier uitlichten.

designbank met kast

Montis: architectonisch en functioneel

Montis presenteert vanaf een nieuwe locatie op de beurs verschillende nieuwe modellen en uitbreidingen. 
Zo is de bekende Back Me Up stoelen serie uitgebreid met de ‘Back me Up armchair’. Een nieuwe variant met gesloten armleuningen. 
De vriendelijke vormgeving geeft je de ruimte om net iets meer in een hoekje te zitten. Beschermd, en toch met dezelfde visuele luchtigheid als de Chair.

Domino 18, bouw uw eigen zitparadijs.

In drie verschillende inspiratie settings werden deze architectonische modules aan de bezoekers gepresenteerd. Alle blokken bieden rondom hetzelfde comfort. Zo bouw je aan de voorkant een lounge- of tv-hoek, en aan de achterkant een lees-, eet- of werkplek. Zeer veelzijdig en helemaal van deze tijd.

harvink clip designfauteuil

Harvink: de traditie gaat door

Harvink heeft als grote verandering zijn herkenbare frames. Deze hebben nu een diameter van 19mm en ogen daardoor verfijnder als voorheen.

Harvink presenteert de nieuwe De Donk bank; een stoere elementenbank die dankzij het ranke frame niet massief oogt. De Donk is robuust, strak en comfortabel. Bekijk deze bank nu alvast!

De nieuwe Clip fauteuil springt direct in het oog. Met zijn opvallende design en organische vormgeving oogt de fauteuil erg vriendelijk. De zit is zeer comfortabel en het typische herkenbare Harvink frame maakt de Clip helemaal af. Personaliseer de Clip met eindeloze mogelijkheden in stof, leer of zelfs duo-stoffering. Verkrijgbaar mét bijpassende Hocker. 
Ook de nieuwe Clip kunt u alvast bekijken op onze website.

Met deze prachtige nieuwe modellen sluiten wij onze 3-delige serie over de IMM beurs af. Heeft u inspiratie opgedaan? Bent u wellicht ook toe aan iets nieuws of bent u op zoek naar advies over uw interieur?

Maar dan vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren interieuradviseurs. Wij helpen u graag verder.