Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Inspiratie: Woonaccessoires

Inspiratie: Woonaccessoires

Inspiratie: Woonaccessoires

Een interieur wordt pas echt eigen als er gebruik is gemaakt van verschillende woonaccessoires. In deze blog zoomen we in op 5 soorten woonaccessoires van Design on Stock die ieder interieur net die finishing touch geven.

Woonaccessoires: Waiter

De Waiter is behalve een handig dienblad ook een leuke, decoratieve toevoeging aan uw interieur. Zet hier bijvoorbeeld een vaasje met bloemen, een kandelaar met een mooie kaars of een stapel boeken op. De Waiter is bovendien verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Met een inlay van kurk of hout kunt u hem volledig personaliseren.

blog-inspiratie-woonaccessoires-design-on-stock-waiter

Woonaccessoires: Mason

De Mason is een wandplank en wanddecoratie in één. Hang er één op of meerdere naast en boven elkaar, afhankelijk van het effect dat u wilt creëren. De Mason is zo ontworpen dat er bijvoorbeeld boeken, magazine of wijnflessen in kunnen staan. De Mason is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en dus volledig aan ieder interieur aan te passen.

blog-inspiratie-woonaccessoires-design-on-stock-mason

Woonaccessoires: Wicker

Tijdens de koude wintermaanden is het heerlijk om de open haard aan te steken. Met de Wicker kunt u uw hout op een stijlvolle manier naast de haard bewaren. Heeft u geen open haard? Geen probleem. De Wicker is ook zeer geschikt om kranten, tijdschriften of een plaid voor op de bank in te bewaren. Wicker is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

blog-inspiratie-woonaccessoires-design-on-stock-wicker

Woonaccessoires: Barrel

De Barrel is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op oude houten tonnen. Barrel is geschikt als bijzettafel, extra zitplaats en de hoogste variant kan zelfs een extra zitplaats aan de eettafel bieden. Er past er altijd wel één in uw interieur. Barrel is namelijk verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende uitvoeringen in zowel stof als leer.

blog-inspiratie-woonaccessoires-design-on-stock-barrel

Wat vindt u van deze Design on Stock woonaccessoires? Welke spreekt u het meest aan? 

Wil u uw interieur ook opleuken met woonaccessoires, maar komt u er zelf niet helemaal uit welk model en uitvoering in uw interieur passend zou zijn? Gilsing Wonen heeft deskundigen voor u klaarstaan die vrijblijvend met u meedenken voor groot en ook voor klein advies, kijk hiervoor op de interieuradvies pagina.