Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Project in Doetinchem

Project in Doetinchem

Project in Doetinchem

In Doetinchem hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd in een compleet interieuradvies. De ruimte heeft een grote metamorfose ondergaan. Elk hoekje is uitgedacht door interieurspecialisten en uitgevoerd tot een prachtig totaalontwerp.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Sfeer

Er is een interieur neergezet dat veel gezelligheid uitstraalt en perfect aansluit bij de bewoners. Contrasterende materialen en kleuren voeren de hoofdtoon in deze woning. Er is durf aanwezig door de opvallend donkere keuken, kozijnen en de blauwe wand. Daarbij niet te vergeten de “haardbekleding”, deze is beplakt met notenhouten blokjes

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Indeling

Door de houten bekleding wordt de haard op deze manier uitgelicht als centraal middelpunt van de woning. De wandkast die doorloopt zorgt ervoor dat de woonkamer zijn ruimtelijkheid niet verliest. De indeling van de ruimte is open en vriendelijk. Er is een ruime zithoek met een driezitsbank en poef die erbij kan worden gepakt ter ontspanning. Daarnaast zorgen de drie fauteuils voor voldoende zitplaatsen. De eethoek verzacht de rechte lijnen in het interieur door de ronde tafel.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Materialen

Zoals eerder benoemd zit dit interieur vol contrasterende elementen. Juist dit maakt het interieur sprekend en warm. Opvallend is natuurlijk de manier waarop het notenhout is verwerkt. Naast de haard zijn de salontafel en eettafel van hetzelfde Amerikaanse notenhout. Dit zorgt voor eenheid en rust. De meubelen zijn op advies voorzien van wollen stoffen. Wol is warm en daarnaast goed te reinigen. Als tegenhanger van wol is leder toegepast. Dit sluit aan in het stoere sfeertje van de houtsoorten en versterkt de combinatie.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Meubelen

Een groot aandeel hebben de meubelen van Design on Stock. De catalog Aikon driezitsbank met poef is uitgevoerd in een mooie Ploegwool stof. In de kleur “Denim” laten we zien dat kleur niet per definitie onrustig hoeft te zijn. Een vergrijsde tint zoals deze kleur, leent zich prima tot combineren. De bank oogt niet alleen modern maar ook knus door de illusie dat deze losse kussens heeft.

De Design on Stock fauteuil Tumbler zien we tweemaal uitgevoerd in de luxe leersoort Cera. De cognac kleur vinden we terug in het notenhout en geven naast de ‘koele’ blauwtinten een warme toevoeging aan het interieur.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Naast de schouw hoort een fauteuil die niet onderdoet aan het eyecatcher niveau van de haard. De Leolux Caruzzo fauteuil is bij uitstek geschikt hiervoor. De organische vorm creëert een kuip die uitnodigt om in plaats te nemen. Dit gevoel wordt versterkt door de binnenzijde van stof (Kvadrat steelcut trio 336) en de buitenzijde in leder (Senso 2210 chocolat).

De meubelen in de zithoek gaan letterlijk en figuurlijk de verbinding aan door het Firenze karpet van de Munk. Een warm wollen structuur in een rustige tint. Hoofdkleur is wit, maar gemêleerd met blauwtinten en zelf een pikkeltje zwart, wat zorgt voor eenheid ten opzichte van de overige kleuren.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

In de eethoek zien we de Design on Stock Moka eetkamerstoelen. Hier is gekozen voor een speelse uitvoering van twee in leder (Alamo 1400 Lava) en drie in stof (Crisscross 1101 Lace). Deze stoelen zijn erg comfortabel en zitten als het ware als een fauteuil. Zo kan men de hele avond lekker tafelen.

interieuradvies project in Doetinchem door Gilsing Wonen

Het interieur is groots aangepakt. Er is een totaalontwerp gerealiseerd, dat ervoor zorgt dat de bewoners hier nog jarenlang met plezier zullen wonen en zich er thuis zullen voelen. Dit is te danken aan de indirecte samenwerking tussen onze adviseurs en interieurontwerper Melanie van der Steen van M style interieur uit Veldhoven. Door goed te luisteren naar de klant en de wensen te vertalen, is deze woning voorzien van een tijdloos interieur!

Benieuwd wat wij voor uw interieur kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze interieuradviseurs.