Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Project in Didam

Project in Didam

Project in Didam

In Didam hebben wij een kleurrijk interieur gerealiseerd voor een nieuwbouw woning. Alle aspecten zijn aan bod gekomen, de vloer, de wand en onze prachtige designmeubelen.

Gerealiseerd project in Didam

Sfeer

Kleur staat centraal in dit ontwerp. De klant heeft durf en aan ons is de taak om dit goed te vertalen. Want kleurrijk hoeft niet per definitie druk te zijn. De kracht ligt dan ook in de basis. Rustige grijstinten zorgen ervoor dat de kleuren goed tot hun recht komen. Daarnaast is contrast het toverwoord. Warme en koude tinten versterken elkaar, daardoor creëren we een sprekend einderesultaat.

Gerealiseerd project in Didam

Ontwerp

Om het interieurplan kracht bij te zetten hebben we een digitale visualisatie gemaakt. Hierdoor wordt snel duidelijk of de meubelen en de gemaakte keuzes passend zijn in de woning. Vooral omdat deze woning ten tijde van het advies nog niet gebouwd was.

Gerealiseerd project in Didam

Meubelen

De stijl die we hebben neergezet is modern en strak te noemen. In de zithoek is een grote hoekbank Bloq van Design on Stock geplaatst met als tegenhanger de Papageno van Leolux. De Bloq is een strak vormgegeven bank in een petrol kleur, de Papageno fauteuil heeft een vloeiende vormgeving en knalt in het oranje. Twee uiterste die elkaar versterken. Door het bestaande karpet van de klant komen deze kleuren bij elkaar.

Gerealiseerd project in Didam

Er is een extra zitje gerealiseerd bij de haard. De fauteuils Djenne van Design on Stock hebben een draaivoet waardoor deze naar de haard, tuin of keuken worden gericht. De met leder beklede fauteuil geeft een knipoog naar de lederen eetkamerstoelen van Bert Plantagie. De petrol fauteuil zorgt voor samenhang met de bank. Om het extra zitje niet verloren in de ruimte te plaatsen is er het Salsa karpet van Brinker Carpets toegevoegd. Deze zorgt voor een eiland en bakent zo de extra zithoek af.

Gerealiseerd project in Didam

De wandkasten en salontafel van het merk Karat zijn eerder door de klant bij ons gekocht. Deze tijdloze meubelen zijn een goede aanvulling in het nieuwe interieur.

Gerealiseerd project in Didam

Materialen

Omdat vormgeving (lees; Bloq bank, papageno fauteuil etc.) een hoofdrol speelt in dit advies, is het belangrijk dat de materialen de vorm versterken. Er is geadviseerd om de hoekbank en fauteuils uit te voeren in een Ploegwool van de Ploeg. Deze 100% wollen stof is veerkrachtig en laat daardoor het model goed uitkomen. De semi aniline leersoorten zijn kleurecht en praktisch in onderhoud, vandaar dat deze terug te vinden zijn in de eethoek. De vloer is in samenwerking met de Parketwinkel uit Zevenaar uitgekozen. Deze pvc eikenlook vloer is praktisch, krasvast en bovenal geschikt voor vloerverwarming.

Gerealiseerd project in Didam

Dock Four wand

Niet teveel accessoires maar toch een wandinvulling? Een goede oplossing voor deze bewoners is een Dock Four wand. Deze hebben wij samengesteld d.m.v. stylepads die variëren qua grootte, materialen en functies. De wand is daardoor naar wens en erg persoonlijk met een eigen (trouw)foto.

Gerealiseerd project in Didam

Het resultaat van dit advies is kleurrijk maar toch rustig, maar vooral passend bij de bewoners. Een perfect voorbeeld van een interieur met durf. Heeft ook zoveel inspiratie, maar geen idee waar u moet beginnen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze interieuradviseurs.

Gerealiseerd project in Didam