Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Project in Doetinchem

Project in Doetinchem

Project in Doetinchem

Deze klanten uit Doetinchem hadden we al eens eerder blij gemaakt met de Montis Chaplin eetkamerstoelen, deze kwamen prachtig uit bij hun vloer in lichte aarde tinten. Ook de Constanza lampen van Luceplan die boven de tafel te zien zijn, komen bij ons vandaan. Na het eetkamergedeelte was nu de rest van deze ruimte aan de beurt en werd ons advies wederom gevraagd.
 

Loungehoek

Voor klanten en hun leefruimte is gekozen voor een minimalistische benadering, voorzien van rustige kleuren. De zithoek moest een prettige plek worden om te ontspannen en die tevens rust uitstraalt. Er is voor deze ruimte gekozen voor de Design on Stock Aikon Lounge hoekbank die een royale plek inneemt zonder dat de ruimte te massief gevuld wordt. Het design van deze bank heeft een open uiterlijk met een fraaie en strakke belijning, waarbij de poten dit gegeven prachtig ondersteunen en aanvullen.

Het 'lounge' gevoel straalt deze bank dan ook zeker uit en met de losse kussens, kiest u zelf voor of een actieve zit of een houding waarbij u uw ontspanning vindt. Tussen de rug kussens zitten een aantal sierkussens in dezelfde uitvoering leer als de Montis Chaplin stoelen in het eetkamer gedeelte, wat maakt dat er een mooie balans ontstaat tussen de twee ruimtes. Er is gekozen voor een stoffen bekleding van de rug kussens en de hoekbank zelf die het nog eens extra comfortabel en warm laat aanvoelen als u eenmaal zit.

projecten-interieuradvies-Doetinchem-perlettacarpets--lab-gravel-karpet-designonstock-aikon-hoekbank

  

Modern

De uitvoering van de bank in stof laat het geheel ook wat meer zachtheid en warmte uitstralen, wat bovendien ook de scherpe randjes van het strakke design in de rest van de ruimte afhaalt. Ditzelfde gebeurd door het fraaie vloerkleed, wat warmte geeft daarnaast erg mooi het zit gedeelte markeert.

Het Perletta Carpets Lab Gravel karpet is hier helemaal op zijn plek, de zwarte draad geeft het karpet een moderne uitstraling mee, wat weer erg mooi aansluit bij dit interieur. Het vloerkleed is handgeweven van Nieuw-Zeelandse wol. Naast de prachtige uitstraling is dit ook een zeer duurzaam kleed, in het bijzonder omdat het aan twee kanten te gebruiken is, zodat er nog dubbel zolang van kan worden genoten.

projecten-interieuradvies-Doetinchem-perlettacarpets-lab-gravel-karpet

 

Levendigheid

De Montis Flint salontafel heeft een mooi notenhouten blad, waarbij de kleur hiervan fraai terug komt in de elementen van leer en in de tinten van de vloer. Het meubel brengt levendigheid, ook door de mooie ronde vorm van het tafelblad, wat een mooi spel aan gaat met lijnen van de hoekbank en de lijnen van het onderstel van RVS.

projecten-interieuradvies-Doetinchem-DesignonStock-aikon-hoekbank

 

Minimalistisch design

Onze interieur adviseur raadde de klant voor dit interieur het TV meubel Cloud van Banz Bord aan, die er met zijn strakke voorkomen nu ook helemaal thuis is. Bovendien heeft dit meubel ook qua functionaliteit veel te bieden, naast dat het TV scherm er een mooie plek krijgt, is het front van de kast is namelijk voorzien van speakerdoek. Uw audio apparatuur is zo niet zichtbaar, maar wel van goede kwaliteit hoorbaar!

Het zwevende meubel heeft een prachtige minimalistische uitstraling en zorgt ook dat de rest van de ruimte zo blijft doordat alle apparatuur netjes in het meubel kan blijven. Het meubel geeft de ruimte om bovenop bijvoorbeeld, een mooie vaas bloemen te plaatsen en laat dit door het strakke design fraai tot zijn recht komen.

projecten-interieuradvies-Doetinchem-banzbord-cloud-tvmeubel

De klant is erg tevreden met het interieur en kan er met de keuzes die zijn gemaakt nog een hele tijd mee vooruit.

Zou u de hulp van onze interieuradviseurs ook goed kunnen gebruiken? Kijk dan op de interieuradvies pagina of kom langs in onze winkel voor meer informatie.