Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Project in Duiven

Project in Duiven

Project in Duiven

Voor een mooie woning in Duiven heeft interieuradviseur Joop Heezen een mooi totaalplan ontworpen. Vele aspecten zijn meegenomen, waaronder de verlichting, muurkleur, meubelen en een vloerkleed. Na de realisatie mochten wij het mooie eindresultaat gaan bekijken en vastleggen.

Ontwerp
De bewoners waren op zoek naar een verfrissende wending voor het interieur. Het bestaande interieur had relatief veel klassieke elementen en kon wel een vernieuwend inzicht gebruiken.

Voorheen oogde het interieur wat onrustig.  Door het gebruik van een aantal té grote meubelen en elementen in de ruimte leek deze veel kleiner dan hij daadwerkelijk is. Het was dus gewenst een meer open en ruimtelijk gevoel te creëren.

Navigram project in Duiven door Gilsing Wonen
Sfeer & kleur
Het doel was om een meer open en ruimtelijk gevoel te creëren. Hierbij was het van belang om meer moderne meubelen in te passen en slechts een aantal fraaie klassieke elementen te behouden.
Door slim te kiezen voor tijdloze ontwerpen van de merken Leolux, Castelijn, Metaform en Beek is het gelukt om de woonruimte om te vormen naar een meer ruimtelijk geheel. Hierbij is het heel mooi gelukt om de klassieke elementen mooi op te laten gaan in het totaalplaatje.

Realisatie van een project in Duiven door Gilsing Wonen

Door het gebruik van subtiele grijs- en blauwtinten ontstaat er een rustig totaalbeeld. Enkele fraaie rode accenten zorgen voor de benodigde speelse spanning en extra visuele diepte.

Realisatie van een project in Duiven door Gilsing Wonen
Meubelen & materialen
Voor de zithoek is er gekozen voor 2 3-zits banken van Leolux, de Mayon. Deze mooie tijdloze bank is licht en slank van voorkomen en vult de ruimte dus niet onnodig op. Op de vloer ligt een zeer fraai vloerkleed; de Casual Toscane van De Munk Carpets. De bijzondere textuur van dit vloerkleed staat erg speels. Als extra zitplek is er gekozen voor een fraaie rode Leolux Caruzzo fauteuil. Samen met de twee rode Griffo bijzettafels van Leolux vormen zij de rode accenten. 

Realisatie van een project in Duiven door Gilsing Wonen
Voor het TV-meubel is er gekozen voor de Castelijn Solo kast. Deze lijkt haast te zweven en geeft een leuk perspectief.
Er is ook gekozen om twee Maupertuus tafels neer te zetten, vanwege het fraaie glazen blad. Deze zorgt ook weer voor een meer transparant voorkomen. De zithoek wordt afgemaakt door het toepassen van een drietal lampen van Santa & Cole, de Diana in verschillende formaten.

Realisatie van een project in Duiven door Gilsing Wonen
In de eethoek is er een mooie grote tafel van Metaform geplaatst. Boven de tafel hangen twee fraaie lampen van Vibia, de Vol. Deze zijn naar wens te dimmen voor de juiste sfeer.

Het is een rustig en open geheel geworden, waarbij enkele klassieke elementen een passende plek hebben gekregen. Een fraai interieur waar de bewoners nog jaren plezier van zullen beleven.