Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Project in Varsseveld

Project in Varsseveld

Project in Varsseveld

Bij dit project in het pittoreske centrum van Varsseveld, viel onze interieuradviseur met zijn neus in de boter, want naast dat hij er 50 meter vandaan is geboren, was het ook nog eens een bijzonder en tevens prachtig appartement wat voorzien moest worden van een gedeeltelijk nieuwe inrichting.

Schuine wanden

De uitdaging bij deze ruimte zat hem erin om met smaak een ruimtelijk geheel te creëren. De schuine wanden van dit appartement vereisten in ieder geval dat het zeker niet te dicht gebouwd moest worden en er ook niet teveel de hoogte in kon worden gegaan. De klant wilde de gehele ruimte graag inrichten als een plek om te ontspannen, maar dan wel met een opdeling van een prettige zit plek en een TV hoek.

projecten-interieuradvies-Varsseveld-Karat-dressoir

TV hoek

De TV hoek kreeg een schitterende uitstraling die bij het ontwerpen minimalistisch werd benaderd. Er is gekozen voor een Karat dressoir wat aan de wand bevestigd werd, met de TV daarboven. Voor een rustig ogend resultaat en wat er tevens toe bijdraagt dat de ruimtelijkheid behouden blijft.

Eén van de rechte wanden van de ruimte was al voorzien van een handige inbouw boekenkast met planken waarmee een boekenkast is gecreëerd met een tevens open uitstraling. Dit geeft het strakke karakter van de meubelen in de zithoek een mooi speels en eigen extraatje.

projecten-interieuradvies-Varsseveld-Lago-Air-bank

Less is more

Eigenlijk is deze ruimte zo ingericht dat het design het functionele optimaal dient en ook andersom! Een salontafel in deze ruimte is dan ook niet noodzakelijk en zal alleen maar ruimte innemen die de klant graag zoveel mogelijk wilde behouden. Daarom is bijvoorbeeld ook gekozen voor de T-tray van Design on stock. Deze dient als stijlvolle bijzettafel, met handig handvat wat in het design verwerkt is. Hiermee schuift u de lichte bijzettafel waar u hem hebben wil, het blad steekt net boven de bank uit wat het een erg functioneel meubel maakt.

projecten-interieuradvies-Varsseveld-Karat-dressoir-T-tray-DesignonStock-bijzettafel

Een bank als kunstwerkje

En dan komen we nu bij het pareltje van de TV hoek, de Lago Air bank. De naam van dit meubel zegt het eigenlijk al, een bank met een prachtige luchtige uitstraling, die door de glazen panelen gedragen wordt. Het meubel lijkt hierdoor te zweven in de ruimte en hetzelfde gebeurd als u op deze heerlijke comfortabele sofa plaatsneemt. Dit meubel is opgebouwd uit diverse onderdelen met een uitvoering in stof van verschillende tinten antraciet, die in deze ruimte erg mooi tot hun recht komen.

projecten-interieuradvies-Varsseveld-Lago-Air-bank-Leolux-Pallone-fauteuil

Een fauteuil als speels element 

Vanuit de TV hoek kijken we naar de woonkamer die duidelijk een andere functie heeft. Door de keuze voor de Leolux Pallone fauteuil krijgt het een gezellige uitstraling. Dit speelse meubel vormt met zijn mooie ronde vormen een mooi contrast met de banken van de klant. Door de uitvoering in dezelfde tinten leer vormen ze samen een mooi geheel, maar zorgt de Pallone voor de vrolijke noot. Ook is een mooie warme leer toon toegevoegd op de rugsteun van de Pallone en doorgevoerd in de kussens op de bank, voor wederom een mooi geheel.

Bij dit interieur was er het erg leuk om te zien hoe ook de persoonlijke spullen en accessoires hier prachtig tot hun recht komen, ondanks de keuze voor de strakke en moderne meubelen. Deze vormen zo een juist een mooie solide en vooral ook open basis ingespeeld op de ruimte en de functie ervan.


Zou u de hulp van onze interieuradviseurs ook goed kunnen gebruiken? Kijk dan op de interieuradvies pagina of kom langs in onze winkel voor meer informatie.