Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LHAR0002

Harvink Armslag bank

Armslag van Harvink is een luchtige en vlotte bank. Kenmerkend voor deze Harvink bank zijn de retro look en de armleuningen. Deze kunnen omhoog en omlaag worden geklapt, waardoor ze of een deel van de rugleuning zijn of een lage armleuning.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.255
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Armslag van Harvink is een luchtige en vlotte bank. Kenmerkend voor deze Harvink bank zijn de retro look en de armleuningen. Deze kunnen omhoog en omlaag worden geklapt, waardoor ze of een deel van de rugleuning zijn of een lage armleuning. Door de leuningen omhoog de klappen wordt een extra zitplaats gecreëerd. U kunt kiezen voor een Armslag met diverse kleurvlakken door rug, armen en zitting afwijkend te laten bekleden.

Design: Martin Haksteen

Harvink Armslag bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank
  • Frame standaard in geschuurd chroom, optioneel in kleur (meerprijs)
  • Leverbaar in stof en leer

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag