Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LHAR0002

Harvink Armslag bank

Armslag van Harvink is een luchtige en vlotte bank. Kenmerkend voor deze Harvink bank zijn de retro look en de armleuningen. Deze kunnen omhoog en omlaag worden geklapt, waardoor ze of een deel van de rugleuning zijn of een lage armleuning.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.255
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Harvink Armslag bank; een speels design van dit topmerk. Net zoals vrijwel ieder Harvink meubel is ook bij de Armslag het fraaie frame goed zichtbaar. De bank heeft een luchtige en speelse uitstraling. Dit is mede te danken aan zijn retro look en de liggende armleuningen. Het leuke aan de armleuningen is dat deze omhoog en omlaag kunnen worden geklapt. De maatvoering is zo uitgevoerd dat de armleuningen onderdeel worden van de rugleuning wanneer deze omhoog worden gezet. Hierdoor is er direct extra zitplaats. Bekijkt u ook eens de verschillende opties bij aanschaf van een nieuwe Armslag. Zo is het mogelijk om twee of zelfs drie verschillende stofferingen toe te passen voor een compleet gepersonaliseerde look. Harvink maakt alleen gebruik van de beste materialen, zo ook bij de Harvink Armslag bank. Hiermee bent u verzekerd van een prachtig design meubel met een lange levensduur. Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. Design: Martin Haksteen

Harvink Armslag bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank
  • Frame standaard in geschuurd chroom, optioneel in kleur (meerprijs)
  • Leverbaar in stof en leer

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag