Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012593

Harvink Clip fauteuil

Fauteuil Clip van Harvink heeft alles mee; zijn design is luxe en elegant én hij zit heerlijk. Het is net zo’n slimme vondst als de paperclip.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 1.733
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Harvink Clip fauteuil is zowel elegant als luxe fauteuil voor in de woonkamer. Dit wordt echter gecombineerd met een heerlijk comfort. Het is eigenlijk net zo’n slimme vondst als de paperclip. Ook is hij voorzien van het kenmerkende Harvink frame. Deze is immers uitgevoerd in een fijnstructuur in de kleur zwart. Zijn bekleding is daarentegen uitgevoerd in de ledersoort Ohman 1616-2918 Bruin. Ten slotte heeft Clip een formaat van 71cm x 80cm x 86cm.


Design: Harvink

Harvink Clip fauteuil samengevat:

  • Comfort, luxe en elegantie
  • Uitvoering: ledersoort Ohman 1616-2918 Bruin
  • Onderstel: fijnstructuur in zwart
  • Afmetingen: 71cm x 80cm x 86cm

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag