Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80200643

Harvink Fier eetkamertafel

De Harvink Fier eetkamertafel is een echte eyecatcher voor in de eetkamer. De combinatie van zowel hout als staal geeft hem een moderne look. De ovalen poot geeft Fier een stoere boost en ook zijn unieke uitstraling.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.275
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Harvink Fier eetkamertafel is een echte eyecatcher voor in de eetkamer. De combinatie van zowel hout als staal geeft hem een moderne look. Het ovalen blad en poot vormen Fier immers tot een pronkstuk. Het blad geeft niettemin meteen het idee van ruimte. Deze is uitgevoerd in massief wit gebeitst eiken die is afgewerkt met een matte blanke lak. De ovalen poot geeft Fier een stoere boost en ook zijn unieke uitstraling. Deze is uitgevoerd in staal en afgewerkt met een poedercoatlak met zwarte structuur. Verder heeft hij een mooi formaat van 225cm x 115cm x 76cm.


Design: Martin Haksteen

Harvink Fier eetkamertafel samengevat:

  • Ovalen eye-catcher in de eetkamer
  • Uitvoering: massief wit gebeitst eiken afgewerkt met matte blanke lak
  • Onderstel: staal, afgewerkt met poedercoatlak met zwarte structuur
  • Afmetingen: 225cm x 115cm x 76cm

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag