Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002525

Harvink Flink hoekbank

De Harvink Flink hoekbank bezit alle eigenschappen waar Harvink voor staat. Flink heeft door zijn nonchalante elegantie een natuurlijke charme gekregen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 5.715
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Harvink Flink hoekbank bezit alle eigenschappen waar Harvink voor staat. De bank is immers prachtig vormgegeven. Flink heeft door zijn nonchalante elegantie een natuurlijke charme gekregen. Hij heeft ook een metalen Harvink frame. Deze is uitgevoerd in geschuurd chroom. Ook heeft Flink hoge poten. Deze maken het geheel juist luchtig. De kussens zijn zowel heerlijk zacht, comfortabel als uitnodigend. Echter is het zeker geen plofbank. Ten slotte is de bekleding voorzien van een ritssluiting. Daardoor is vervangen en reinigen van de bekleding kinderspel. Flink is bekleed in de stof Kate 4 Grijsblauw. Een heerlijke bank die tot zijn recht komt in ieder interieur.


Design: Martin Haksteen

Harvink Flink hoekbank samengevat:

  • Opstelling: 3-zits arm – hoek element rond – 1,5-zits arm
  • Uitvoering: Kate 4 Grijsblauw
  • Onderstel: geschuurd chroom
  • Afmetingen: 214cm x 304cm

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag