Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LHAR0017

Harvink Kadanz bank

De Harvink Kadanz is een nuchtere twee- of driezitter, een zakelijke bank met een strakke belijning. De rugleuning van deze bank bestaat uit twee delen en zorgt voor optimale steun. De Kadanz heeft het voor Harvink kenmerkende zichtbare metalen frame waarop de comfortelementen, armleggers en bekleding zijn aangebracht.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.250
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Harvink Kadanz is een nuchtere twee- of driezitter, een zakelijke bank met een strakke belijning. De rugleuning van deze bank bestaat uit twee delen en zorgt voor optimale steun. De Kadanz heeft het voor Harvink kenmerkende zichtbare metalen frame waarop de comfortelementen, armleggers en bekleding zijn aangebracht. De bekleding van deze Harvink bank is voorzien van een ritssluiting, praktisch met het oog op reiniging en vervanging van de hoes.

Design: Martin Haksteen

Harvink Kadanz bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank
  • Harvink Kadanz is ook leverbaar als fauteuil
  • Frame standaard in geschuurd chroom, optioneel in kleur (meerprijs)

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag