Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80201028

Harvink Twijg eetkamertafel

Verkocht

Eetkamertafel Twijg van het merk Harvink heeft een retro uitstraling te danken aan zijn tafelblad. De poten lijken op twijgjes. Hier komt dan ook zijn naam vandaan.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Eetkamertafel Twijg van het merk Harvink is een prachtige tafel in een retro stijl. Dit heeft hij immers te danken aan zijn rond gevormde blad. Zijn naam heeft hij natuurlijk te danken aan zijn opvallende poten. Deze lijken namelijk op twijgjes. Hij is volledig uitgevoerd in massief eikenhout. Ten slotte heeft hij een royaal formaat van 235cm x 100cm x 76cm.


Design: Martin Haksteen

Harvink Twijg eetkamertafel samengevat:

  • Poten als twijgjes
  • Uitvoering: massief eikenhout
  • Afmetingen: 235cm x 100cm x 76cm

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag