Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002427

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank

Verkocht

De fraaie Design on Stock Aikon lounge hoekbank heeft een verfijnde detaillering in het design en oogt als geheel luchtig en strak. De lijnen in de donker getinte poten versterken de lijnen van de bank en lopen mooi in elkaar door. Door de royale en rechte zitvlakken met chaise longue is dit met recht een echt lounge meubel te noemen. Dit gevoel wordt nog eens extra versterkt door de brede armleuning die doorloopt in de rug en steeds zichtbaar blijft door het gebruik van de losse kussens.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De fraaie Design on Stock Aikon lounge hoekbank heeft een verfijnde detaillering in het design en oogt als geheel luchtig en strak. De lijnen in de donker getinte poten versterken de lijnen van de bank en lopen mooi in elkaar door. Door de royale en rechte zitvlakken met chaise longue is dit met recht een echt lounge meubel te noemen. Dit gevoel wordt nog eens extra versterkt door de brede armleuning die doorloopt in de rug en steeds zichtbaar blijft door het gebruik van de losse kussens. Dit meubel is voorzien van vier lounge rug kussens, die in dezelfde stof zijn gestoffeerd als de rest van de bank en zijn in te delen naar eigen wens en smaak. Door deze losse kussens in verschillende afmetingen, geeft het de bank zijn luchtige en speelse uitstraling. Dit biedt u zelf de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens in te richten, of u nu wil loungen, zitten of even lekker wil gaan liggen.

Design: Marike Andeweg

Design on Stock Aikon Lounge hoekbank samengevat:

  • 2x 5-zits bank met aan rechterzijde een armleuning
  • Stofuitvoering: Hudson Salt
  • 4 lounge rug kussens in stof Hudson Salt. Afmeting kussens: 65 cm, 2x 90 cm en 120 cm
  • De poten zijn van aluminium in de Dark uitvoering
  • Exclusief getoonde gekleurde sierkussentjes

Over Design on Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design on Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag