Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002075

Pode Fold Hoekbank

De Pode Fold hoekbank is een comfortabele familie bank met een waar stoer uiterlijk. Geschikt voor jong en oud is deze bank een gewild meubel voor de hele familie.
De naam Fold is gebaseerd op zijn “omgevouwen” hoofdsteun, wat hem ook gelijk uniek en aantrekkelijk maakt. Ontworpen door Roderick Vos in verschillende uitvoeringen met de woorden “flexiebel en comfortabel” in gedachten.

Designer: Roderick Vos

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 5.870
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pode Fold bank; pure eenvoud met een minimalistisch design. De naam Fold komt niet zomaar uit de luchtvallen. De stoffering wordt namelijk zoveel mogelijk gevouwen. Als gevolg hiervan zijn alleen op de absoluut noodzakelijke plekken stiknaden gebruikt in de stoffering. Dit geeft een zeer karakteristiek en rustig beeld waarbij de krachtige vormen beter naar voren komen. De Pode Fold bank is bol aan de binnenzijde, hetgeen zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De zittingen zijn dikker en de armsteunen breed om heerlijk te loungen. Roderick Vos heeft met de Fold een stoere en robuuste bank ontworpen. Een echte familiebank. Door alleen de beste materialen te gebruiken bent u verzekerd van een bank van topkwaliteit waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven. Bekijkt u ook eens de overige opties uit de Pode Fold serie; er zijn zeer veel mogelijkheden om uw zithoek totaal op uw wensen af te stemmen. Design: Roderick Vos, 2016

Pode Fold Hoekbank samengevat:

  • Opstelling bestaande uit 3-zits arm links en einddeel poef rechts
  • Uitvoering stof Tweed 490 Kombu
  • Poten aluminium gepolijst
  • Zeer comfortabel

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die men gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag