Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Deskundig interieuradvies op maat

Hoe richt u uw huis of bedrijfsruimte zó in dat u er helemaal tevreden mee bent en blijft? Heeft u een hoek in uw leefruimte waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Hoe kiest u de juiste kleuren, materialen, of de meubel uitvoering van bijvoorbeeld uw toekomstige woonkamer?

Met een goed advies gaat dat een stuk gemakkelijker. Daarom bieden vakkundig advies op maat, of het nu gaat om kleine of om grotere projecten, kleinschalig of aanvullend advies, wij helpen u graag!

Onze interieuradviseurs zijn gepassioneerd op het gebied van interieur en interieurstyling en zijn in hun advies gericht op het realiseren van uw ‘thuis’. U bent het uitgangspunt en met onze vakkennis en ruime collectie design meubelen komen wij samen tot invulling van uw woonwensen.

Gilsing Interieuradvies tem

Uw interieuradvies komt tot leven

Een ‘thuis’ is natuurlijk iets heel persoonlijks en omdat er tal van mogelijkheden zijn binnen interieur inrichting bespreken wij daarom voor het maken van een interieurplan eerst uitgebreid uw wensen en uw voorkeuren. Indeling, meubelen, kleuradvies, sfeer en aankleding, alle aspecten komen bij het advies aan bod.

Onze adviseurs helpen u om doordachte en passende keuzes te maken. Foto’s en een plattegrond van de ruimte, of sfeerbeelden als voorbeelden voor uw wensen zijn in deze fase van het proces van harte welkom. Onze betrokken adviseurs kunnen indien gewenst ook bij u thuis komen, om uw wensen in kaart te brengen en de ruimte voor het advies te komen bekijken.

Hierna volgt een schets van het interieurvoorstel, waarin uw wensen en voorkeuren zijn vertaald naar een compleet interieur en met een 3D ontwerp tot leven komt. Bij dit 3D ontwerp nemen wij u letterlijk mee voor een wandeling door het uw toekomstige interieur. Dit geeft samen met de stalen een erg goed beeld van het geheel.

Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies

Gilsing Wonen helpt u uiteraard ook met de realisatie van uw nieuwe interieur, bij de levering zorgen wij dat alles aan de hand van de tekening geplaatst wordt. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze interieuradviseurs.