Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Onze adviseurs

Maak kennis met ons team van adviseurs.

Joop Heezen

Opleiding

In 1978 ben ik begonnen bij de Bijenkorf te Arnhem op afdeling meubelen. Na een aantal maanden ben ik gestart met de vakopleiding van 4 jaar met als specialisatie binnenhuisarchitectuur. In 1983 heb ik als beste van Nederland mijn diploma behaald en niet lang erna kon ik beginnen als interieuradviseur bij een bedrijf in Nijmegen.


Loopbaan

In 1987 ben ik teruggekomen bij de Bijenkorf in een leidinggevende functie op afdeling Wonen. De Bijenkorf gaf mij als jonge vent heel veel gevoel voor design mee op het gebied van interieur, mode en lifestyle. Kortom, je wordt gevormd. Meer ervaring is opgedaan door altijd door te blijven leren middel diverse aanvullende cursussen. Zo heb ik onder andere ook een Retailmarketing diploma behaald.


In 1990 ben ik bij het fantastische meubelmerk Arco terecht gekomen in de functie accountmanager Nederland. Voor Arco heb ik beurzen georganiseerde en vele dealers in Nederland bezocht. Na een tijdje ben ik teruggekomen bij een oud werkgever in Nijmegen. Ik miste toch wel de collega’s om je heen en het directe contact met de klanten.


Gilsing Wonen

In 2013 ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Gilsing Wonen. Een fraaie winkel met mooie collecties hoofdzakelijk uit Nederland. Samen met een hecht team is er een mooie groei gerealiseerd.

Afbeelding


Tegenwoordig wordt er veel handel gemaakt in meubelen van inferieure kwaliteit en dit wordt onder de noemer ‘design’ verkocht. Gelukkig hebben wij deze merken niet. Qua merken vind ik Lago één van de mooiste en creatieve merken. Fraaie materialen en eindeloze mogelijkheden.

Voor mij persoonlijk is dit de mooiste baan van de wereld; ontwerpen maken en mooie interieurs realiseren in samenspel met de klant. Samen streef je het ultieme woongenot na.

Ineke Haggenburg

Opleiding

Na mijn opleiding aan Nimeto Utrecht voor interieurstylist heb ik door gestudeerd voor interieurontwerper aan de Jan des Bouvrie academie. Waar ik op mijn vorige opleiding kennis opdeed betreft materialen, kleuren en styling stond op de Jan des Bouvrie academie architectuur en vormgeving centraal. Dit is iets wat ik in mijn huidige functie toepas. Buiten het feit dat ik een meubeladvies geef, speelt de gehele ruimte een belangrijke rol.


Ontwerpen & adviseren

In mijn ontwerpen en interieuradvies zoek ik naar een bepaalde spanning. Contrasten maken een interieur sprekend. Deze pas ik toe in het materiaal en kleurgebruik, maar natuurlijk ook in de vormen. In tegenstelling tot wat we zien op de interieur tv-programma’s zijn er altijd meubelstukken die behouden blijven. De kunst is om de nieuwe meubelen in harmonie te krijgen met het reeds bestaande interieur.

Het mooiste aan het vak vind ik dat klanten je een kijkje geven in hun leven. Thuis is de plek waar men zich goed moet voelen en graag terug komt na een lange dag. Aan ons als interieurontwerpers om bij te dragen aan dat stukje geluk. Dankzij de uitgebreide designmeubel collectie kunnen wij bij Gilsing Wonen voor iedere klant een persoonlijk en uniek interieur creëren.


Favoriete merk & meubel

Artifort is mijn favoriete merk. Artifort spreekt mij aan door vloeiende lijnen die in de ontwerpen worden toegepast. Met name de pure vormgeving maakt de Orange Slice mijn favoriete meubel ontwerp. Twee identieke schelpen op een elegant onderstel. Een ontwerp uit 1960 en nog altijd even tijdloos.

Afbeelding


Gilsing Wonen

Gilsing wonen is een kleiner bedrijf; dit zorgt ervoor dat de baan erg gevarieerd is. Gilsing maakt het mogelijk om in teamverband te kijken naar de nieuwe collectie en presentaties in de winkel.

Naast verkoopadvies in de winkel, kom ik ook bij mensen thuis en maak ik complete interieurplannen met 3D-software.

Maak een afspraak