Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LJOR0004

Jori Bellino bank

De Jori Bellino is een bank met een tijdloos karakter en met visueel een opmerkelijke ‘lichtheid’. De eigentijdse afwerking en de decoratieve steek op de poten maken dit een zeer fraai vormgegeven meubel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.525
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Jori Bellino is een bank met een tijdloos karakter en met visueel een opmerkelijke ‘lichtheid’. De eigentijdse afwerking en de decoratieve steek op de poten maken dit een zeer fraai vormgegeven meubel. Daarnaast biedt de Bellino ook een bijzonder aangenaam zitcomfort. U kunt kiezen voor een Bellino met een open frame in chroom hoogglans of voor een variant met een gesloten poot. Ook verkrijgbaar bij deze Jori bank is een multifunctioneel kussen dat kan dienen als hoofdsteun of als armkussen en zo zorgt voor nog meer comfort.

Design: Verhaert New Products & Services

Jori Bellino bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als bank in 4 breedtes (150, 175, 200 en 215 cm)
  • Leverbaar in leer, stof of microvezel
  • Bijpassende poef leverbaar
  • Keuze tussen open poot in hoogglans chroom of volledig beklede poot
  • Optioneel kussen voor arm of hoofd

Over Jori

Jori startte in 1963 in het West-Vlaamse Wervik met het ontwerpen en produceren van ‘eigentijdse zitmeubelen’. Het bedrijf heeft zicht gespecialiseerd in hoogwaardige zitmeubelen die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit. Jori ontwerpers creëren meubelen met het oog op comfort. Vormen en materialen zijn gebaseerd op sterke concepten en de perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitplezier.

 
CloseClose

Uw aanvraag