Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012588

Jori Fuga fauteuil

De Jori Fuga fauteuil nodigt u graag uit om plaats te nemen in zijn comfortabele cocon. Hij bezit bovendien de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Daarnaast is hij bekroond met de ‘Good Industrial Design Award 2019’.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.610 Normale prijs € 2.475
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Jori Fuga fauteuil is dé fauteuil waarin u ontspannen een gesprek kan voeren. Zijn design lijkt u namelijk uit te nodigen om plaats te nemen in zijn comfortabele cocon. Zijn cocon brengt de perfecte balans tussen zowel design als functionaliteit. Het model is daarnaast ontworpen én verzorgd tot in elk detail. Hij is bekleedt in de ledersoort Lipano Nocciola. Zijn poten zijn bovendien uitgevoerd in gelakt Bronze. Zijn sterke kenmerken worden ten slotte bevestigd met de ‘Good Industrial Design Award 2019’.

Design: Frans Schrofer

Jori Fuga fauteuil samengevat:

 • Bekroond met de ‘Good Industrial Design Award 2019’
 • Perfecte combinatie tussen design en fucntionaliteit
 • Hoge rug
 • Bekleding: ledersoort Lipano Nicciola
 • Onderstel: gelakt in Bronze

 • Over Jori

  Jori startte in 1963 in het West-Vlaamse Wervik met het ontwerpen en produceren van ‘eigentijdse zitmeubelen’. Het bedrijf heeft zicht gespecialiseerd in hoogwaardige zitmeubelen die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit. Jori ontwerpers creëren meubelen met het oog op comfort. Vormen en materialen zijn gebaseerd op sterke concepten en de perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitplezier.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag