Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLAB0015

Label Hidde fauteuil

Fauteuil Hidde is het succesnummer uit de collectie van Label. De vorm van de kuip is ideaal om lekker in weg te kruipen. Dit bijzondere ontwerp komt uitgevoerd in stoer leer extra tot zijn recht. De Hidde heeft een draaivoet en voor extra comfort is een bijpassende poef leverbaar.
Nieuw! Nu ook verkrijgbaar in soft uitvoering; dezelfde Hidde fauteuil maar dan met een extra zachte vulling voor nog meer zitcomfort.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.835
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Label Hidde draaifauteuil. Hét succesnummer uit de fraaie collectie van Label. De Hidde is vernoemd naar de kleinzoon van ontwerper Gerard van den Berg. Wat dit design zo interessant en speels maakt is dat de kuip doet denken aan een lederen baseball handschoen. De Label Hidde is een opvallende en uitnodigende verschijning. Niets aan deze fauteuil is standaard. De vorm van de zitkuip, de manier waarop de naden de vormen van de fauteuil volgen, de mooie organische vormen; alles is uniek. De vorm van de kuip is ideaal om heerlijk in weg te kruipen, het zitcomfort is dan ook erg goed. De Hidde is voorzien van een draaivoet om het gebruiksgemak te vergroten. Deze fauteuil is zeer bekend en geliefd onder de designliefhebbers. Het is een echte klassieker in spé. Een stoere eyecatcher voor ieder interieur. Bekijkt u ook eens de bijpassende pouf en overige uitvoeringen. Design: Gerard van den Berg, 2006

Label Hidde fauteuil samengevat:

  • Verkrijgbaar in alle bekledingsmogelijkheden uit de Labelcollectie (stof en leer)
  • Onderstel in geborsteld chroom
  • Bijpassende poef leverbaar 
  • Nieuw: Hidde soft, extra zachte vulling voor meer zitcomfort

De vanafprijs is van toepassing op de uitvoering in stofgroep A.

Over Label

Het familiebedrijf Label is in 1991 opgericht door designer Gerard van den Berg. Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Label is op en top Dutch Design; no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Zitcomfort staat hoog in het vaandel en de designs zijn met liefde voor het vak ontworpen. Label wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!