Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLAB0025

Label Santiago Bank

De Santiago van Label is een uitnodigende en comfortabele bank met een iets minder diepe en iets hogere zit, waardoor het makkelijker is om te gaan zitten en op te staan. Deze Label bank komt goed tot zijn recht in een mooie leersoort of in een stoere, doorleefde stof. De Santiago is leverbaar in twee breedtes en als element en dormeuse.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.675
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Label Santiago bank. Een uitnodigende en comfortabele bank. Kenmerkend is de iets hogere en minder diepe zit, waardoor het gemakkelijk is om uit de bank op te staan, zonder in te leveren op comfort. Het ontwerp van de Label Santiago is typisch Label; stoer, praktisch, tijdloos en vooral gewoon mooi. De dikke zitkussens en royale vulling in de rug- en armleuningen zorgen voor een heerlijk zitcomfort. Een bank om op te leven, loungen en van te genieten. De Santiago rust op fraai vormgegeven lichte pootjes waardoor er een mooi ruimtelijk effect ontstaat. Door de vriendelijke uitstraling van de Santiago met zijn wat losse stoffering en bolle vulling laat de Santiago zich gemakkelijk plaatsen in vrijwel ieder interieur. Bekijkt u ook eens de andere mogelijkheden van de Santiago om uw zithoek compleet te maken. Designer: Gerard van den Berg, 2012

Label Santiago Bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2-zitsbank, 3-zitsbank, element met arm links of rechts en dormeuse met arm links of rechts 
  • Leverbaar in alle leersoorten uit de Labelcollectie, met uitzondering van Yak, en in stof
  • Poten in RVS of mat zwart poedercoat

De vanafprijs is van toepassing op het 2-zitsmodel in stofgroep A.


Over Label

Het familiebedrijf Label is in 1991 opgericht door designer Gerard van den Berg. Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Label is op en top Dutch Design; no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Zitcomfort staat hoog in het vaandel en de designs zijn met liefde voor het vak ontworpen. Label wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!