Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0079

Leolux Bora Bora bank

De Leolux Bora Bora banken waren destijds door hun subtiele en lichte design een absolute revolutie en ongekend. Nog altijd zijn deze klassiekers onder de Leolux banken ongeëvenaard populair.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.145
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Bora Bora banken waren destijds door hun subtiele en lichte design een absolute revolutie en ongekend. Nog altijd zijn deze klassiekers onder de Leolux banken ongeëvenaard populair. Het hoge comfort door de prettige rug die zich vormt naar uw lichaam en de zachte armleuningen geven deze bank een heerlijk comfort. Daarnaast is Bora Bora is zeer fraai afgewerkt, zelfs de achterzijde is van stikdetails voorzien waardoor de bank ook goed in de vrije ruimte geplaatst kan worden. De bekleding die fraai doorloopt in het onderstel, kunt u personaliseren met de talloze opties in uitvoering, zodat is deze prachtige Bora Bora bank zich helemaal thuis zal voelen in uw interieur.

Design: Axel Enthoven, 1983

Leolux Bora Bora bank samengevat:

  • Leverbaar als fauteuil, 2, 2,5 en 3-zits bank met bijpassende pouf
  • Bekleding kan in vele stof en leersoorten worden gekozen
  • Zithoogte: 47 cm
  • Armhoogte: 17 cm
  • Extra comfort opties: Zithoogte +3 cm en zitdiepte -3 cm (m.u.v. poef)

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag