Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80100914

Leolux Cimber salontafel

De Leolux Cimber salontafel heeft een fraai eenvoudig design. Wat opvalt is zijn onderstel. Deze geeft immers ook de karakteristieke vorm aan Cimber. De poten lijken namelijk op vier opengevouwen haarspelden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 399 Normale prijs € 795
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Cimber salontafel heeft een fraai eenvoudig design. Wat opvalt is zijn onderstel. Deze geeft immers ook de karakteristieke vorm aan Cimber. De poten lijken namelijk op vier opengevouwen haarspelden. Deze zijn kruislings bevestigd aan het tafelblad. Het tafelblad is uitgevoerd in MDF en het onderstel is uitgevoerd in chroom. Het gehele design heeft immers de lak Spruzza 390 Cranberry. Deze kleur laat Cimber daarentegen erg stijlvol ogen. Door zijn simplistische vorm is hij bovendien makkelijk te plaatsen in diverse interieursferen. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 70cm x 70cm x 38cm.


Design: Frans Schrofer

Leolux Cimber salontafel samengevat:

  • Uitvoering blad: MDF in lak Spruzza 390 Cranberry
  • Onderstel: chroom in lak Spruzza 390 Cranberry
  • Afmetingen: 70cm x 70cm x 38cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!