Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211404

Leolux Freyr fauteuil

De Leolux Freyr fauteuil is een zitmeubel die is verworven in het verleden. Freyr heeft namelijk een mee-verende zitting en is uitgevoerd met armleggers.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 495 Normale prijs € 660
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Freyr fauteuil is een zitmeubel die is verworven in het verleden. Het klassiek gebogen buisframe wordt hier namelijk gecombineerd met het hedendaagse comfort. Het mee-verende zitoppervlak is kenmerkend voor deze fauteuil, ook de ‘Freischwinger’ genoemd. Het model is uitgevoerd met armleggers van stof. Waardoor hij nog aangenamer zit. Verder zijn de zitting en rugleuning opgevuld met HR-schuim en hebben zij ook een Leoskin-afdekking. Dit bevorderd immers het zitcomfort en vergroot de levensduur van Freyr. De romp bestaat uit beukenlaminaat, wat een stevige constructie biedt. Zowel de zitting als de armleggers zijn bekleed in de ledersoort Wapiti Zwart. Het onderstel is uitgevoerd in chroom en heeft hij zwarte, kunststof glijdoppen.


Design: Erik Munnikhof

Leolux Freyr fauteuil samengevat:

  • Verworven in het verleden
  • Uitvoering: ledersoort Wapiti Zwart
  • Onderstel: chroom, zwarte kunststof glijdoppen
  • Afmetingen: 55cm x 60cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag