Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211405

Leolux Freyr fauteuil

De Leolux Freyr fauteuil is een zitmeubel met diverse invloeden van vroeger. Het eigentijdse zitcomfort wordt namelijk samengebracht met het klassiek gebogen buisframe. Freyr heeft een mee-verende zitting en is uitgevoerd met armleggers.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 520 Normale prijs € 695
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Freyr fauteuil is een zitmeubel met diverse invloeden van vroeger. Het eigentijdse zitcomfort wordt namelijk samengebracht met het klassiek gebogen buisframe. Het model is uitgevoerd met armleggers in stof, waardoor het zitcomfort vergroot. De mee-verende zitting van Freyr is ook kenmerkend voor deze fauteuil, ook de ‘Freischwinger’ genoemd. Verder zijn de zitting en de rugleuning opgevuld met HR-schuim. Ook hebben zowel de zitting als de rugleuning een Leoskin-afdekking. Dit bevorderd het zitcomfort, maar ook de levensduur van Freyr. Het zitoppervlak evenals de rugleuning zijn bekleed met de ledersoort Wapiti Kardinaal. Dit geeft de fauteuil een klassiekere uitstraling. Het onderstel is uitgevoerd in chroom. Hij staat op de grond op zwarte, kunststof glijdoppen. Verder heeft hij een stevige beukenlaminaat romp, waardoor hij wel tegen een stootje kan.


Design: Erik Munnikhof

Leolux Freyr fauteuil samengevat:

  • Verworven in het verleden
  • Uitvoering: ledersoort Wapiti Kardinaal
  • Onderstel: chroom, zwarte kunststof glijdoppen
  • Afmetingen: 55cm x 60cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag