Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211406

Leolux Freyr fauteuil

De Leolux Freyr fauteuil is een zitmeubel met verschillende invloeden van het verleden. Freyr is geïnspireerd door de welbekende ‘Freischwinger’. Comfort en klassieke elementen worden mooi samengebracht in dit model.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 513 Normale prijs € 685
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Freyr fauteuil bevat verschillende invloeden van het verleden. Het ontwerp is geïnspireerd door de ‘Freischwinger’. De fauteuil heeft een geraamte van klassiek gebogen buisframes. Echter heeft Freyr het eigentijdse zitcomfort gekregen. Hieruit volgt een samenspel van oud en nieuw. De fauteuil is uitgevoerd met armleggers in stof, waardoor het zitcomfort vergroot. De mee-verende zitting van Freyr is ook erg kenmerkend voor dit model. Verder zijn de zitting en de rugleuning opgevuld met HR-schuim. Ook hebben zowel de zitting als de rugleuning een Leoskin-afdekking. Dit bevorderd het zitcomfort, maar ook de levensduur van Freyr. Het zitoppervlak evenals de rugleuning zijn bekleed met de ledersoort Wapiti Hazy. Dit geeft de fauteuil een moderne look, waardoor hij in bijna ieder interieur past. Het onderstel is uitgevoerd in chroom. Hij staat op de grond op zwarte, kunststof glijdoppen. Verder heeft hij een stevige beukenlaminaat romp, waardoor hij wel tegen een stootje kan.


Design: Erik Munnikhof

Leolux Freyr fauteuil samengevat:

  • Verworven in het verleden
  • Uitvoering: ledersoort Wapiti Hazy
  • Onderstel: chroom, zwarte kunststof glijdoppen
  • Afmetingen: 55cm x 60cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag