Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80801124

Leolux Guadalupe pouf

De Leolux Guadalupe pouf zeshoek is een gave speelse toevoeging voor het interieur. Zijn zeshoekige vorm onderscheidt hem bovendien van de anderen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 780 Normale prijs € 1.115
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Guadalupe pouf zeshoek is een gave speelse toevoeging voor het interieur. Zijn zeshoekige vorm onderscheidt hem bovendien van de anderen. Hij beschikt namelijk over fraaie rondingen. Deze lopen echter op natuurlijke wijze in elkaar over. De stoffering van Guadalupe zorgt voor immers een tikkeltje nonchalance. Daarom is hij bekroond met de prestigieuze Red Dot Award. Hij is bekleed in de ledersoort Senso 3890 Heaven. Ten slotte staat hij op handige zwenkwielen en heeft hij een formaat van 90cm x 90cm x 38cm.


Design: Christian Werner

Leolux Guadalupe pouf samengevat:

  • Red Dot Award
  • Uitvoering: Senso 3890 Heaven
  • Onderstel: zwenkwielen
  • Afmetingen: 90cm x 90cm x 38cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag