Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0083

Leolux Hilco draaifauteuil

Nu in onze showroom!


De Leolux Hilco is een nieuw experiment. Precies weten waar je stoel vandaan komt? Leolux maakt het mogelijk met de Hilco; een meubel dat geheel lokaal is geproduceerd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.540
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Hilco is een geheel lokaal geproduceerde fauteuil. U kunt precies terug vinden waar alle ingrediënten vandaan komen. Duurzaamheid wordt tot een nieuw niveau getild; grondstoffen leggen minder afstand af en daarmee wil Leolux een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Designer Patrick Belli is afkomstig uit het zuiden van Limburg, de productieontwikkeling vond plaats bij Leolux te Venlo, net als de volledige productie. Zelfs het schitterende Corus leer is afkomstig van Limburgse Limousin runderen. Op en top lokaal dus!


Design: Patrick Belli

Leolux Hilco draaifauteuil samengevat:

  • Hilco draaifauteuil, volledig lokaal geproduceerd
  • Stoffering: stof of leder
  • Meer informatie volgt

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!