Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012501

Leolux Mayon fauteuil

Verkocht

De Leolux Mayon fauteuil heeft een vetrouwd design. Echter verrast hij de gebruiker met zijn actieve comfort. Ook heeft hij fraaie details. Mayon is uiterst subtiel tot in de puntjes.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Mayon fauteuil heeft een vetrouwd design. Echter verrast hij de gebruiker met zijn actieve comfort. Ook heeft hij fraaie details. Neem bijvoorbeeld de organisch golvende lijnen en de voeten die doorlopen in de naden aan de voorzijde. Ook heeft hij een exclusieve stoffeerbewerking. De vriendelijke ‘kuiltjes’ op de armen en rug ogen heel zacht. Mayon is uiterst subtiel tot in de puntjes. Hij is bekleed in de ledersoort Ceras 9220 Shell. Hij staat op een onderstel uitgevoerd in gepolijst aluminium. Zijn zachte kleurenpalet zorgt ervoor dat hij in vele interieursferen zijn plekje weet te vinden. Ten slotte heeft hij nog een mooi compact formaat van 81cm x 85cm x 84cm.


Design: Christian Werner

Leolux Mayon fauteuil samengevat:

  • Uitvoering: Ceras 9220 Shell
  • Onderstel: gepolijst aluminium
  • Afmetingen: 81cm x 85cm x 84cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag