Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0087

Leolux Mime eetkamerstoel

De Leolux Mime eetkamerstoel; een combinatie van Italiaanse elegantie en een authentiek Leolux comfort. Dat is de kracht van de Mime.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 630
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Met de nieuwe Leolux Mime eetkamerstoel haalt u geweldig Leolux comfort in huis met de uitstraling van Italiaanse elegantie. Een eetkamerstoel die plezierig zitten ook heel mooi maakt. De Mime zit vol fraaie details; zowel in de stoffering als de fraaie siersteken die ook in afwijkende kleuren te maken zijn. De stoelen zijn er in vele varianten; met of zonder armen, met verschillende onderstellen óf door het gebruik van verschillende materialen voor de binnen- en de buitenzijde.


Design: Gino Carollo, 2019

Leolux Mime eetkamerstoel samengevat:

  • Leolux Mime eetkamerstoel
  • Frame slede heet ‘Outline’ en wordt afgewerkt met zwarte poedercoat. Optioneel: andere lak- en epoxykleuren of chroom.
  • Frame ‘Cruz’ (draaivoet) en ‘Twist’ (draaivoet met wieltjes): Aluminium gepolijst. Optioneel in andere lak- en epoxykleuren
  • Stoffering: stof of leder met de mogelijkheid tot ‘duo-stoffering’.

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!