Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211447

Leolux Talos eetkamerstoel

De Leolux Talos eetkamerstoel is een vrij simplistisch vormgegeven eetkamerstoel. Hij heeft een sterke eigenschap. Hij bezit namelijk alle eisen waarmee u heerlijk kunt (na)tafelen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 465 Normale prijs € 625
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Talos eetkamerstoel is een vrij simplistisch vormgegeven eetkamerstoel. Hij heeft een sterke eigenschap. Hij bezit namelijk alle eisen waarmee u heerlijk kunt (na)tafelen. Zijn comfortabele zitkuip wordt bovendien gecombineerd met zijn moderne vormgeving. Tevens is Talos ideaal voor de kleinere eetkamertafel. Hij heeft namelijk een bescheiden formaat van 52cm x 57cm x 85cm. Hij is uitgevoerd in de ledersoort Senso 1000 Zwart met garen in 1222 Beige. Zijn onderstel is uitgevoerd in chroom met kunststof glijdoppen. Zo worden beschadigingen aan zowel de stoel als de vloer voorkomen.


Design: Scooter & Partners

Leolux Talos eetkamerstoel samengevat:

  • Uitvoering: ledersoort Senso 1000 Zwart
  • Onderstel: chroom
  • Afmetingen: 52cm x 57cm x 85cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag