Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0073

Leolux Tango bank

Leolux Tango: een bijzonder ontwerp en een echte Leolux klassieker. Wat deze Leolux bank zo bijzonder maakt zijn de verstelbare delen die links en rechts aan de zitting en rug zijn bevestigd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.330
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Tango bank; een bijzonder ontwerp en een échte Leolux klassieker. Drie decennia later is de Tango nog steeds onverminderd populair. Het ontwerp wordt vrijwel door iedere designliefhebber herkend, mede dankzij de karakteristieke lijnen. Wat deze Leolux bank zo bijzonder maakt zijn de links en rechts verstelbare delen die aan de zitting en rug zijn bevestigd. Hiermee geeft de Leolux Tango steeds weer andere mogelijkheden en maakt u bijvoorbeeld een ligbank met hoofdsteun of een gezellige comfortabele lounge met twee armleuningen en rugsteunen. De Tango is hierdoor een zeer veelzijdige bank. Zoals u van Leolux mag verwachten is de bank tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Alleen de beste materialen worden gebruikt. De strakke naden en stoffering laten het vakmanschap zien dat Leolux in huis heeft. Het fraaie aluminium onderstel en het karakteristieke design maakt de Leolux Tango een echte blikvanger in uw interieur. Een blikvanger die door velen herkend zal worden en waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Design: Jan Armgardt, 1984

Leolux Tango bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank
  • Leverbaar in leer of stof

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!