Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0073

Leolux Tango bank

Leolux Tango: een bijzonder ontwerp en een echte Leolux klassieker. Wat deze Leolux bank zo bijzonder maakt zijn de verstelbare delen die links en rechts aan de zitting en rug zijn bevestigd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 3.515
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Leolux Tango: een bijzonder ontwerp en een echte Leolux klassieker. Wat deze Leolux bank zo bijzonder maakt zijn de verstelbare delen die links en rechts aan de zitting en rug zijn bevestigd. Hiermee heeft de Leolux Tango steeds weer andere mogelijkheden en maakt u bijvoorbeeld een ligbank met hoofdsteun of zelfs een soort logeerbed. Met de armen omhoog geklapt en de rugdelen naar binnen heeft u een gezellige zithoek. De fraaie aluminium poten maken dit gerenommeerde Leolux ontwerp helemaal af.

Design: Jan Armgardt

Leolux Tango bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank
  • Leverbaar in leer of stof

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag