Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002526

Leolux Vol de Reve hoekbank

Verkocht

De Leolux Vol de Rêve hoekbank de ‘droomvlucht’ van Leolux. Vol de Rêve is vormgegeven door middel van een organisch design met diverse speelse details.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Vol de Rêve hoekbank is de ‘droomvlucht’ van Leolux. Vol de Rêve is vormgegeven door middel van een organisch design met diverse speelse details. In het bijzonder vallen de armleuningen erg op. Vol de Rêve heeft namelijk links een 3-zits element Swing, een diepe hoekelement en rechts een 3-zits element Low. Voor de Low-armleuning is er een verstelbaar armkussen. Deze biedt indien nodig extra comfort. Verder is er ook nauwkeurig gelet op het onderstel. De aluminium pootjes lopen op sierlijk door in de dragers van de rug. Ten slotte zijn de zittingen gevuld met HR-schuim en heeft alles een Leoskin-afdekking. Dit is ter bevordering van het zitcomfort, maar ook de levensduur. Vol de Rêve is bekleed in de ledersoort Senso 1000 Black. De kussens zijn in stofsoort Ripple 433 Calsite.


Design: Jane Worthington

Leolux Vol de Reve hoekbank samengevat:

  • ‘droomvlucht’ van Leolux
  • Uitvoering: ledersoort Senso 1000 Black
  • Onderstel: aluminium
  • Afmetingen: 338cm x 328cm
  • Inclusief kussens

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag