Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLIN0002

Linteloo Cup of tea Bijzettafel

Bijzettafel Cup of Tea van Linteloo is de ideale plek voor, natuurlijk, een kopje thee, maar ook voor al die andere dingen die u zittend op de bank binnen handbereik wil hebben. Ontwerper Henk Vos liet zich voor de Cup of Tea inspireren door de vaststelling dat de bank een steeds centraler plaats in ons leven inneemt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 613
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Bijzettafel Cup of Tea van Linteloo is de ideale plek voor, natuurlijk, een kopje thee, maar ook voor al die andere dingen die u zittend op de bank binnen handbereik wil hebben. Ontwerper Henk Vos liet zich voor de Cup of Tea inspireren door de vaststelling dat de bank een steeds centraler plaats in ons leven inneemt. Het blad van deze Linteloo bijzettafel is gemakkelijk over de bank te schuiven.

Design: Henk Vos

Linteloo Cup of tea Bijzettafel samengevat:

  • Frame in massief Frans eiken of massief Sucupira
  • Leverbaar in verschillende afwerkingen

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag