Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLIN0003

Linteloo Easy Living Bank

Bank Easy Living is een van de succesnummers uit de Linteloo collectie. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een heerlijk comfortabele leefbank, een bank die uitnodigt om op neer te ploffen. Deze Linteloo bank heeft dubbel gestoffeerde kussens en een dubbele vering. De Easy Living collectie bestaat uit banken in verschillende afmetingen, een fauteuil en verschillende elementen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.668
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Bank Easy Living is een van de succesnummers uit de Linteloo collectie. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een heerlijk comfortabele leefbank, een bank die uitnodigt om op neer te ploffen. Deze Linteloo bank heeft dubbel gestoffeerde kussens en een dubbele vering. De Easy Living collectie bestaat uit banken in verschillende afmetingen, een fauteuil en verschillende elementen. Deze elementen kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Praktisch is dat deze bank voorzien is van losse hoezen.

Designer: Linteloo Lab

Linteloo Easy Living Bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank, 4-zitsbank, fauteuil, loveseat, elementen en poef
  • Leverbaar in stof en leer
  • Door een eenvoudig koppelsysteem kan de opstelling aan elkaar gekoppeld worden
  • Poten standaard in donker eiken gebeitst, op aanvraag in naturel, mocca en zwart gelakt

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag