Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002630

Linteloo George 4-zits bank

Verkocht

De Linteloo George 4-zits bank heeft een royale hoeveelheid dikke kussens waar u heerlijk in wegzakt zonder dat er concessies worden gedaan aan zitcomfort en steun in de rug.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Linteloo George 4-zits bank is geïnspireerd op de lifestyle van mensen aan het Comomeer. Dan weer u wel welke George hier wordt bedoeld toch? Deze ruime bank nodigt uit om uren heerlijk op – of misschien beter gezegd in – te relaxen. Alleen of met goed gezelschap en met een goed boek of een heerlijk glas wijn (of zo’n kopje koffie van George…). Linteloo staat bekend om de enorme banken die ze op de markt brengen. Ook alles aan deze George vierzitter is royaal. Om te beginnen de afmetingen: 2,85 bij 1,06. De zitkussens zijn heerlijk dik en zacht, maar met meer dan voldoende stevigheid. Bovendien zijn de armleuningen ook nog eens voorzien van heerlijk grote kussens die nonchalant over de leuning heen vouwen. De rugleuning is gestoffeerd met een strakke detail. Het geheel lijkt te zweven op een onderstel dat door ranke mat chromen poten wordt ondersteund. Deze George versie is bekleed met de lichte Salerno stof in de kleur 021, een mooie levendige wit met een fijne structuur.


Design: Jan te Lintelo

Linteloo George 4-zits bank samengevat:

  • Linteloo George 4-zits bank
  • Onderstel met chromen poten
  • Gestoffeerd in stof Salerno in kleur 021
  • Breed: 285 cm, diep 106 cm, hoog: 86 cm
  • Nederlands ontwerp en fabricaat

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag