Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLIN0008

Linteloo Metropolitan Bank

De Linteloo Metropolitan gaat voor maximaal zitcomfort. De kussens zijn uitnodigend en het design tijdloos. Het bankenprogramma is in vijf breedtematen en twee zitdiepten verkrijgbaar. Ook verkrijgbaar met longchair, poef of een bijpassende fauteuil. Er kan gekozen worden tussen vijf verschillende poten en het onderstel is verkrijgbaar in chroom, brons of grijs.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.892
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Linteloo Metropolitan gaat voor maximaal zitcomfort. De kussens zijn uitnodigend en het design tijdloos. Het bankenprogramma is in vijf breedtematen en twee zitdiepten verkrijgbaar. Ook verkrijgbaar met longchair, poef of een bijpassende fauteuil. Er kan gekozen worden tussen vijf verschillende poten en het onderstel is verkrijgbaar in chroom, brons of grijs. De Metropolitan is in verschillende stof- en ledersoorten leverbaar.

Design: Linteloo Lab

Linteloo Metropolitan Bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als bank in 5 breedtes, 2 zitdiepten, longchair, fauteuil en poef
  • Ook verkrijgbaar; banken met 1 arm rechts of links
  • Beschikbare zitdiepten: 98 cm en 110 cm
  • Vanaf prijs gebaseerd op 2-zits bank zitdiepte 98 cm

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag