Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLOC0002

LoCa Knax kapstok staand

De LoCa Knax kapstok staand is voorzien van een fraai Scandinavisch design. Daarnaast is hij ook erg functioneel. Dit heeft hij namelijk te danken aan zijn functionaliteit: hij neemt weinig ruimte in maar biedt wel genoeg plaats voor alle jassen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 829
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De LoCa Knax kapstok staand bestaat al een geruime tijd. Desondanks is hij nog steeds razend populair. Zijn naam heeft hij bovendien te danken aan het geluid dat hij maakt wanneer een van zijn haken automatisch terug klapt. De Knax is voorzien van een Scandinavisch design. Daarnaast is hij ook erg functioneel, doordat hij weinig ruimte inneemt. Daarom past hij ook goed in kleine ruimtes. Hij is voorzien van 12 haken. Deze kunnen worden uitgevoerd in zwart, grijs of koper. De Knax is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zijn voet kan worden uitgevoerd in zwart of grijs. Ten slotte heeft hij een formaat van Ø37cm x 171cm.

Design: LoCa

LoCa Knax kapstok staand samengevat:

  • Loca Knax kapstok staand met 12 haken
  • Haken beschikbaar in zwart, grijs of koper
  • Mogelijke houtsoorten: beuk, mahonie, kersen, esdoorn, walnoot, eiken
  • Hout behandeling: lak, zeep, olie, onbehandeld
  • Formaat: Ø37cm x 171cm

Over LoCa

LoCa is een Deens design merk welke zijn oorsprong kent in 1992. Thorkild Lundsgaard zocht naar een passende kapstok voor zijn dochter, maar vond er geen die paste bij zijn idee. Zo is de eerste kapstok ontworpen in samenwerking met ontwerpbureau Harrit & Sørensen. De producten van LoCa zijn van zeer hoge kwaliteit, kennen een prachtige eenvoud en zijn bovenal functioneel.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!