Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLUC0006

Luceplan Costanza Vloerlamp

De Luceplan Costanza vloerlamp is een van de succesmodellen van Luceplan. Uniek aan de Costanza is het staafje dicht bij de lichtbron waarmee de lamp aan en uit gezet kan worden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 437
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Luceplan Costanza vloerlamp is een van de succesmodellen van Luceplan. Uniek aan de Costanza is het staafje dicht bij de lichtbron waarmee de lamp aan en uit gezet kan worden. Tevens kunt u met deze bediening kiezen uit 4 verschillende lichtsterktes. De kap is lichtgewicht, wasbaar en beschikbaar in vele verschillende kleuren. Het telescopische frame zorgt ervoor dat u zelfs de hoogte naar wens kan instellen. Een tijdloos design waarmee eindeloos gevarieerd kan worden.

Design: Rizzatto, Paolo

Luceplan Costanza Vloerlamp samengevat:

  • Vloerlamp met frame in aluminium, zwart of off-white
  • Telescopisch frame; stel gemakkelijk de gewenste hoogte in
  • Hoogte: 120 tot 160 cm
  • Lichtbron: halogeen 140W of LED 18W
  • Beschikbare kapkleuren: wit, comfort green, edgy pink, mistic white, soft skin, shaded stone, primary red, liquorice black, petroleum blue, smart yellow en concrete grey.

Over Luceplan

Luceplan is in 1978 opgericht door drie architecten; Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Een van de speerpunten van Luceplan is om verlichting te verenigen met duurzaamheid, technologie en architectonisch design. Luceplan maakt binnen- en buitenverlichting die de sfeer moeten verrijken. Alle designs zijn energie efficiënt. Luceplan armaturen kennen een tijdloze schoonheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag