Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0001

Leolux Adartne bank

De Leolux Adartne is een bank met een kubistisch ontwerp en heldere lijnen. Het frame zorgt voor een zwevend effect en daarmee een open uitstraling. Dit in combinatie met de compacte maatvoering maakt deze Leolux bank ook geschikt voor kleinere ruimtes. De Adartne heeft comfortabele, stevige zittingen die zorgen voor een actieve zit.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.520
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Adartne is een bank met een kubistisch ontwerp en heldere lijnen. Het frame zorgt voor een zwevend effect en daarmee een open uitstraling. Dit in combinatie met de compacte maatvoering maakt deze Leolux bank ook geschikt voor kleinere ruimtes. De Adartne heeft comfortabele, stevige zittingen die zorgen voor een actieve zit. Opvallend aan deze bank zijn de siernaad en het stalen frame, waarvan de kleuren op elkaar afgestemd kunnen worden. U kunt zo dus kiezen voor een kleurrijke of meer bescheiden Adartne.

Design: Natalie Buijs

Leolux Adartne bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank en 2,5-zitsbank
  • Ook leverbaar als fauteuil en poef in twee afmetingen
  • Stoffering: stof en leder
  • Het stalen frame wordt gelakt in alle Leolux epoxy, Spruzza en Cristallo kleuren, ook leverbaar in geslepen RVS
  • Siersteek 'Dashes' kunt u afstemmen op de lakkleur

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!