Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0011

Leolux Bellice Bank

Het Leolux Bellice bankenprogramma is een van de meest complete Leolux programma’s ooit. Door de vele mogelijkheden en tijdloze vormgeving is er een passende Bellice voor iedereen. De Bellice is modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.325
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Het Leolux Bellice bankenprogramma is een van de meest complete Leolux programma’s ooit. Door de vele mogelijkheden en tijdloze vormgeving is er een passende Bellice voor iedereen. De Bellice is modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is. Bank of hoekbank met verschillende onderstellen en comfortopties. Natuurlijk is de Bellice afgewerkt tot in de puntjes. Dit is onder andere te zien aan de met de hand afgeknoopte siernaden. U bedenkt het, Leolux maakt het voor u.

Design: Beck Design, 2017

Leolux Bellice Bank samengevat:

  • Stoffering: stof of leder
  • Verkrijgbaar als fauteuil, bank met 2 kussens van 70, 80, 90, 100 of 110 cm, vele aanbouwelementen, 3 poufs, 2 chaise longues, hoofdsteunen in 3 breedtes en een armkussen.
  • Kies voor hoge, lage, brede of smalle armen.
  • Onderstel: kies voor poten in aluminium, RVS of eiken. Ook slede onderstel mogelijk.
  • Comfort: Zit- en rugkussens zijn leverbaar in de varianten soft, medium of firm. Daarnaast kunt u kiezen voor 2cm meer of minder zithoogte en –diepte.
  • Vanafprijs gebaseerd op de bank met zitbreedte 140cm in stof

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!