Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0017

Leolux Callas Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Leolux Callas is vernoemd naar de legendarische operadiva Maria Callas. Niet voor niets: net als zij heeft deze Leolux stoel eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldige presentatie. Maak van de Callas een echte blikvanger. De voorzijde, achterzijde en poten zijn namelijk afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 545
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Callas eetkamerstoel mag zich nu al een moderne klassieker noemen. Een zeer populaire eetkamerstoel uit de Leolux collectie. De Leolux Callas is vernoemd naar de legendarische opera diva Maria Callas; immers heeft de stoel net zoals de Amerikaans-Griekse zangeres eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldig voorkomen. En dat laat een indruk achter! De vormgeving van de Leolux Callas is organisch en toch strak. Fraaie lijnen vanuit de poten volgen de rondingen van de zitkuip. De prachtige siernaden die met de hand zijn aangebracht maken het geheel af. Het zitcomfort is zeer goed en de rugleuning ondersteund op precies de goede manier. De Callas is eenvoudig te verplaatsen door zijn lichte gewicht waardoor hij veelzijdig is in gebruik. Door zijn uitgesproken en zeer herkenbare vormen zal de Callas een echte eyecatcher zijn in uw interieur.


Design: Frans Schrofer, 2015

Leolux Callas Eetkamerstoel samengevat:

  • Poten leverbaar in drie grijstonen Epoxy of kleurrijk in Leolux lak
  • De zitkuip kan met maximaal twee materialen of kleuren worden bekleed

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag