Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0030

Leolux Edison bank

De Leolux Edison is een uiterst comfortabele bank met zachte, los gestoffeerde kussens. Deze kussens zijn voorzien van een vulling die zich vormt naar het lichaam. Bank Edison leent zich dan ook uitstekend om lekker in weg te kruipen. Daarnaast is de Edison de perfecte bank voor wie durft te kiezen voor uitdagende details.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 3.595
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Edison is een uiterst comfortabele bank met zachte, los gestoffeerde kussens. Deze kussens zijn voorzien van een vulling die zich vormt naar het lichaam. Bank Edison leent zich dan ook uitstekend om lekker in weg te kruipen. Daarnaast is de Edison de perfecte bank voor wie durft te kiezen voor uitdagende details. Verrassend bijvoorbeeld is het stikwerk, dat ambachtelijk wordt afgeknoopt. Deze Leolux bank komt het best tot zijn recht in een edele leerkwaliteit als Raffino. De Edison weet innovatief ontwerp en ultieme donzigheid uitstekend te combineren.

Design: Christian Werner

Leolux Edison bank samengevat:

  • Leverbaar als 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank en poef
  • Optioneel zithoogte +1,5 cm of zitdiepte -2 cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag