Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0032

Leolux Felizia bank

De Leolux Felizia is een bank met een rechte, actieve zit. Leolux heeft veel aandacht gestoken in de vormgeving en ergonomie van de Felizia. Dit komt perfect tot uiting in de tweedelige, meeverende rugpartij. Deze vormt zich makkelijk naar uw lichaam en biedt daardoor een goede steun aan de rug.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.015
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Felizia is een bank waarin Leolux al haar kennis op het gebied van ergonomie en vormgeving heeft samengebracht. Dit is te zien aan de zachte rondingen, het herkenbare design en natuurlijk de kwaliteit. Het resultaat is een uniek meubel met een heerlijk actief zitcomfort. De aandacht die in ergonomie is gestoken komt goed tot uiting in de tweedelige, mee verende rugleuning. Deze vormt zich gemakkelijk naar uw lichaam en biedt daardoor een goede ondersteuning aan de rug. De armleuningen zijn bijzonder vormgegeven en geven de bank samen met een sierlijk pootje een lichte uitstraling. De Leolux Felizia is een bank waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. De romp is gemaakt van massief beukenhout in combinatie met plaatmateriaal. Samen met de harstalen veren en het gebruik van HR schuim zorgt dit voor een zeer duurzame constructie die gegarandeerd zijn zitcomfort voor lange tijd behoudt. Maak uw zithoek helemaal af door ook te kijken naar de aanvullende opties binnen de Felizia serie.


Design: Axel Enthoven, 2012

Leolux Felizia bank samengevat:

  • Leverbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank en poef
  • Ook leverbaar als fauteuil
  • Verkrijgbaar met hoge of lage rug
  • Leverbaar met aangepaste zithoogte (+ of – 2 cm) en met een grotere zitdiepte (+2cm)
  • Poten standaard  in gepolijst aluminium, optioneel in lak of epoxy, m.u.v.(Metallic) Brush

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!