Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0040

Leolux Gynko Bank

Met de Gynko heeft Leolux weer een bijzondere design bank in de collectie. Een bank waarbij de mooie ronde vormen zorgen voor een zacht en vriendelijk, maar zeker ook eigenzinnig en speels uiterlijk. En dan zijn daar nog de traploos verstelbare armleuningen: die zijn helemaal omhoog te klappen om er lekker tegenaan te leunen en omlaag de buigen voor een opgeruimde aanblik.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.275
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Met de Gynko heeft Leolux weer een bijzondere design bank in de collectie. Een bank waarbij de mooie ronde vormen zorgen voor een zacht en vriendelijk, maar zeker ook eigenzinnig en speels uiterlijk. En dan zijn daar nog de traploos verstelbare armleuningen: die zijn helemaal omhoog te klappen om er lekker tegenaan te leunen en omlaag de buigen voor een opgeruimde aanblik. Met de verschillende aanbouwelementen van de Gynko kunt u uw eigen combinaties maken. Een typisch Leolux ontwerp dus, dat functioneel, comfortabel en fraai vormgegeven is. Niet voor niets is deze Leolux bank een prijswinnend ontwerp. Bank Gynko is bekroond met de prestigieuze Reddot Award for design excellence en de Interior Innovation Award.

Bijzonderheden Leolux Gynko:

Leolux Gynko Bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 1,5-zits, 2,5-zits of 3-zits met halve hoek arm rechts of links, chaise longue en poef
  • Leverbaar in stof en leer
  • Het is mogelijk een eigen bekledingscombinatie voor de binnenzijde en buitenzijde van de Gynko te kiezen
  • Zithoogte mogelijk van +1,5 cm of -1,5 cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!