Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0042

Leolux Horatio hoekbank

De Horatio van Leolux biedt veel mogelijkheden om te spelen met de opstelling. Deze moderne Leolux bank met haar luxe uitstraling staat garant voor een zeer hoogwaardig zitcomfort. De Horatio collectie bestaat uit banken en aanbouwelementen, waarmee u zowel een compacte als royale opstelling kunt maken. Daarnaast kunt u deze bank in verschillende maten en hoogtes laten uitvoeren.

Vanaf prijs gebaseerd op 3-zits met 1 arm i.c.m. een chaise longue

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 8.100
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Horatio bank, een multifunctionele eyecatcher in uw interieur. Designer Cuno Frommherz heeft een prachtige bank ontworpen met een lage rug, zonder in te leveren in comfort. Hij bedacht draaibare rugsteunen, mooi afgewerkt met zichtbare aluminium delen. Door deze beweegbare rugsteunen krijgt u precies het gewenste zitcomfort, waar u het nodig heeft. Zo maakt u in een handomdraai van uw bank een fraaie chaise longue. Tevens zorgt dit interessante onderdeel van de Horatio voor een unieke en speelse look. De Leolux Horatio kent een strakke vormgeving met rechte lijnen. Alleen bij de rugsteunen is een ronding te ontdekken. Deze moderne Leolux bank met haar luxe uitstraling staat garant voor een zeer hoogwaardig zitcomfort. Het gebruik van massief beukenhout en hardstalen veren in het binnenwerk maken de Horatio een uiterst duurzame bank waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.


Designer: Cuno Frommhertz, 2012

Vanaf prijs gebaseerd op 3-zits met 1 arm i.c.m. een chaise longue

Leolux Horatio hoekbank samengevat:

  • Verkrijgbaar zijn loveseat, schakelbank en 3-zits bank, een groot aantal aanbouwelementen, 2 poefs en een sluimerkussen.
  • Keuze uit aluminium gepolijste poten of sledes
  • Optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren
  • Poten en sledes zijn ook in een hogere variant (+2 cm) leverbaar
  • Rugsteunen op de hoeken kunnen 90 graden draaien, op andere plaatsen zijn ze vast gemonteerd

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!